fbpx


Servicii Pay Per Click

PPC inseamna plata pe clic, un model de marketing pe internet, in care agentii de publicitate platesc o taxa de fiecare data cand se face clic pe unul dintre anunturile lor. In esenta, este o modalitate de a cumpara vizite pe site-ul dvs.,  fara sa incercati să “castigati natural” aceste click-uri prin optimizare SEO .
Publicitatea pe motoarele de cautare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agentilor de publicitate sa liciteze pentru plasarea anunturilor sponsorizate pe un motor de cautare atunci cand cineva cauta un cuvant cheie care are legatura cu oferta lor de afaceri.


promovare magazin online


PPC Management

Platforme precum Google AdWords si anunturile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), va putem ajuta sa duceti conturile la nivelul urmator. Personalizam strategia si raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul si indrumarea de care aveti nevoie pentru a va atinge scopul, fie ca este vorba despre maximizarea randamentului investitiei, cresterea numarului de clienti potentiali sau cunoasterea marcii. Crearea unui site de prezentare sau realizarea unui magazin online trebuie sa fie urmata de o promovare atenta pe cuvintele cheie ce nu sunt inca optimizate prin SEO.Serviciile Noastre


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit și de la analiza datelor.


Reclama pe Bing

Bing este un motor de cautare ce nu are aderenta in Romania, el este folositor pt cei ce doresc sa se publiciteze in alte tari.Reclama in retelele sociale

Outcave Solutions vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiuni mult mai bine direcționate.


Publicitate prin display

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Colaborarea cu noi vă oferă avantajul unui expert AdWords si beneficiati de experienta firmei noastre, fără costurile suplimentare de angajare a unui alt specialist cu normă întreagă.


Remarketing

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți conversiile prin marketing pentru persoanele care au manifestat deja un interes pentru site.


Brief al procesului unei campanii pay per click:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include urmatoarele componente:

  • Strategia campaniei de cautare PPC
  • Cercetarea și selectia cuvintelor cheie
  • Realizarea reclamei la anunțuri
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor si urmarirea ROI
  • Optimizarea si dezvoltarea paginilor de destinatie
  • Gestionarea si analiza campaniilorCe livram

Raportam lunar cu privire la succesul campaniei in ceea ce priveste alegerea cuvintelor cheie si alegerea textului si vom crea un raport de pozitionare pentru a sti unde se claseaza organic cuvintele cheie pe care le platiti. In plus, dupa ce examinati raportul, vom rezerva un apel cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, directia campaniei dvs. si pentru a raspunde la orice intrebari pe care le aveti.