Servicii Pay Per Click

PPC înseamnă plata pe clic, un model de marketing pe internet, în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs.,  fara să încercați să “câștigați natural” aceste click-uri prin optimizare SEO .
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare ale PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor sponsorizate pe un motor de căutare atunci când cineva caută un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri.


promovare magazin online


PPC Management

Platforme precum Google AdWords și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta sa duceti conturile la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge scopul, fie că este vorba despre maximizarea randamentului investiției, creșterea numărului de clienți potențiali sau cunoașterea mărcii. Crearea unui site de prezentare sau realizarea unui magazin online trebuie sa fie urmata de o promovare atenta pe cuvintele cheie ce nu sunt inca optimizate prin SEO.Serviciile Noastre


Audit PPC

Procesul nostru de audit al PPC pornește de la înțelegerea obiectivului de audit și de la analiza datelor.


Reclama pe Bing

Bing este un motor de cautare ce nu are aderenta in Romania, el este folositor pt cei ce doresc sa se publiciteze in alte tari.Reclama in retelele sociale

Outcave Solutions vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiuni mult mai bine direcționate.


Publicitate prin display

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Colaborarea cu noi vă oferă avantajul unui expert AdWords si beneficiati de experienta firmei noastre, fără costurile suplimentare de angajare a unui alt specialist cu normă întreagă.


Remarketing

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți conversiile prin marketing pentru persoanele care au manifestat deja un interes pentru site.


Brief al procesului unei campanii pay per click:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

  • Strategia campaniei de căutare PPC
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Realizarea reclamei la anunțuri
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație
  • Gestionarea și analiza campaniilorCe livram

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de pozitionare pentru a ști unde se claseaza organic cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveti.