Optimizarea Ratei de Conversie

În marketingul pe internet, optimizarea conversiilor sau optimizarea ratei de conversie este un indicator pentru creșterea procentului de vizitatori pe un site si transformarea lor in în clienți care sa intreprinda o acțiune dorită pe o pagină web.
Optimizarea ratei de conversie este procesul de optimizare a anunțurilor dvs. afișate în rețeaua de căutare, a paginilor de destinație și a designului general al site-ului pentru a crește rata de conversie. Aceasta metoda câștigă repede popularitatea, deoarece este văzută ca o modalitate de a crește profitul din vânzări fără a crește cheltuielile dvs. de publicitate.

Ce este Conversia?

O conversie este acțiunea specifică pe care doriți ca utilizatorul sa o realizeze pe site-ul dvs. sau pe pagina de destinație, cum ar fi:

Cumparare


Click pe buton sau link


Inregistrare


Descarcarea unei brosuri


Recomandare


Vizarea unei anumite pagini

Ce este Rata de Optimizare a Conversiei?

Optimizarea ratei de conversie este arta de a genera din ce în ce mai mulți clienți din partea publicului vizat. Optimizarea conversiilor face clienții dvs. să ridice telefonul și să solicite o cotatie. Optimizarea conversiilor ii face să dea clic pe butonul “cumpără” acum, în loc să lase fila deschisă pentru mai târziu.
Optimizând sau îmbunătățind rata de conversie pe web, puteți obține mai multe persoane care să efectueze mai multe acțiuni fără a cheltui bani pentru a atrage mai multe vizite pe pagina de destinație sau pe site-ul dvs. Web.Cum Optimizam


Utilizarea Ste-ului

Creșteți baza de clienți și rata de conversie online utilizând serviciile noastre de imbunatatire a utilizarii a site-ului web

1

Imbunatatirea descrierilor

Putem crea descrieri convingătoare pentru site-ul dvs. web ce vor încuraja vizitatorii site-ului să facă conversii

2

Optimizare pagina De destinatie

Serviciile noastre de optimizare a paginilor de destinație ne permit să optimizăm site-ul pentru o rată de conversie mai bună

4

Testarea rezultatelor

Oferim experimente de testare care vizează paginile pentru a vă oferi cea mai mare ascensiune

5


Abordarea noastra

  • În primul rând, trebuie sa cunoaștem afacerea și obiectivele, astfel încât să putem determina ce strategie optimă va fi abordata pentru crearea sau optimizarea ratei de conversie.
  • Pe baza testelor vom lua o decizie cu privire la viabilitatea unei solutii in detrimentul altora. Se creeaza astfel un model de plan ce va fi aplicat si in viitor cu privire la afacerea dumneavoastra.
  • Analizăm rezultatele experimentelor noastre pentru a înțelege dacă ipoteza noastră a fost corectă. Dacă s-a obținut o semnificație statistică și dacă ipoteza noastră este corectă, vom introduce variația reușită a paginii dvs. de destinație.


Preturi

Pachetele se bazează pe numărul de pagini și testele necesare. Programele noastre încep de la 200 de dolari pe lună. În funcție de mărimea și natura proiectului, va fi elaborată o propunere personalizată pentru a vă satisface nevoile. Toate tarifele sunt negociabile.