fbpx


Optimizarea Ratei de Conversie

In marketingul pe internet, optimizarea SEO a conversiilor sau optimizarea ratei de conversie este un indicator pentru cresterea procentului de vizitatori pe un site si transformarea lor in clienți care sa intreprinda o actiune dorita pe o pagina web.
Optimizarea ratei de conversie este procesul de optimizare a anunturilor dvs. afisate in reteaua de cautare, a paginilor de destinatie si a designului general al site-ului pentru a creste rata de conversie. Aceasta metoda castiga repede popularitatea, deoarece este vazuta ca o modalitate de a creste profitul din vanzari fara a creste cheltuielile dvs. de publicitate.

Ce este Conversia?

O conversie este actiunea specifica pe care doriti ca utilizatorul sa o realizeze pe site-ul dvs. sau pe pagina de destinatie, cum ar fi:

Cumparare


Click pe buton sau link


Inregistrare


Descarcarea unei brosuri


Recomandare


Vizarea unei anumite pagini

Ce este Rata de Optimizare a Conversiei?

Optimizarea ratei de conversie a site-ului de prezentare sau a magazinului online este arta de a genera din ce în ce mai multi clienți din partea publicului vizat. Optimizarea conversiilor face clienții dvs. sa ridice telefonul si sa solicite o cotatie. Optimizarea conversiilor ii face sa dea clic pe butonul “cumpara acum”, in loc sa lase pagina deschisa pentru mai tarziu.
Optimizand sau imbunatatind rata de conversie pe web puteti obtine mai multe persoane care sa efectueze actiuni fara a cheltui bani pentru a atrage vizite in plus pe pagina de destinatie sau pe site-ul web.Cum Optimizam


Utilizarea Ste-ului

Creșteți baza de clienți și rata de conversie online utilizând serviciile noastre de imbunatatire a utilizarii site-ului web

1

Imbunatatirea descrierilor

Putem crea descrieri convingătoare pentru site-ul web ce vor încuraja vizitatorii să realizeze conversii

2

Optimizare pagina De destinatie

Serviciile noastre de imbunatatire a paginilor de destinație ne permit să optimizăm site-ul pentru o rată de conversie mai bună

4

Testarea rezultatelor

Oferim instrumente de testare care vizează paginile site-ului pentru a vă oferi cea mai buna rata de conversie.

5


Abordarea noastra

  • În primul rând trebuie sa cunoaștem afacerea și obiectivele, astfel încât să putem determina ce strategie optimă va fi abordata pentru crearea sau optimizarea ratei de conversie.
  • Pe baza testelor vom lua o decizie cu privire la viabilitatea unei solutii in detrimentul altora. Se creeaza astfel un model de plan ce va fi aplicat si in viitor cu privire la afacerea dumneavoastra.
  • Analizăm rezultatele experimentelor noastre pentru a înțelege dacă ipoteza noastră a fost corectă. Dacă s-a obținut un esantion de date statistice corecte vom introduce aceasta varianta reușită a paginii dvs. de destinație.


Preturi

Pachetele se bazeaza pe numarul de pagini si testele necesare. Preturile noastre incep de la 200 de euro pe luna. In funcție de marimea și natura proiectului, va fi elaborata o propunere personalizata pentru a va satisface nevoile. Toate tarifele sunt negociabile.

Puteti consulta si promovare magazin online.