fbpx

Datele din clicurile de cautare a imaginii pierdute de Google Search Console

Datele din clicurile de cautare a imaginii pierdute de Google Search Console
by

Intre 14 si 19 noiembrie, Google a declarat ca a pierdut datele privind clicurile din imagine in rapoartele de performanta Search Console.
Google a spus ca a existat o eroare care a dus la caderea datelor Google Search Console. Datele pierdute sunt date despre clicurile de cautare a imaginii si puteti observa o scadere a clicurilor intre datele din 14 noiembrie si 19 noiembrie. Acest lucru nu are impact asupra clasamentelor si traficului dvs. din cautarea Google, ci mai degraba a fost o eroare de date.

Puteti consulta si optimizare SEO Bucuresti si promovare magazin online.

Ce a spus Google -„Unele date despre clicurile pe imagine au fost abandonate; in consecinta, este posibil sa vedeti o scadere in CTR in aceasta perioada. Problema a fost rezolvata. Aceasta problema a afectat doar raportarea Search Console, nu si performanta dvs. in Cautarea Google ”, a spus Google.

Cand s-a intamplat asta? Google a spus ca datele referitoare la erori au fost afectate de joi, 14 noiembrie si marti, 19 noiembrie.

 Ceea ce a fost afectat au fost rapoartele de performanta din Google Search Console. Asadar, daca va uitati la datele dvs. si vedeti o scufundare a clicurilor intre 14 si 19 noiembrie, acesta poate fi motivul. Puteti filtra si mai mult doar traficul de imagini in rapoartele de performanta.

Puteti accesa si creare  site de prezentare sau realizarea magazin online.

Este posibil ca marketerii si proprietarii de site-uri sa se uite la aceste rapoarte Search Console si sa va ingrijoreze. Aceasta anomalie a datelor a fost documentata si afecteaza multi utilizatori. Din nou, traficul real din cautarea Google nu a fost afectat de acest bug, ci este doar un bug de raportare.