Email Marketing

Marketingul prin e-mail promovează direct un mesaj comercial către un grup de utilizatori prin e-mail. În sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis unui potențial sau actual client poate fi considerat marketing pe e-mail. De obicei implică utilizarea e-mailului pentru a trimite anunțuri, sau a oferi servicii si produse. Prin acest serviciu se urmareste construirea unei relatii cu clientii de constientizare a marcii  bazata pe loialitate si încredere.Ce Facem


Design Responsive al Temei

Vom codifica e-mailurile dvs. în HTML și CSS care utilizează interogări media pentru a vă ajuta să obțineți formatarea optimă pe toate dispozitivele de toate dimensiunile.


Marketing Automat Prin E-mail

Experții noștri în domeniul automatizării de marketing vă vor ajuta să creșteți vânzările și să convertiți mai mulți clienți, toate acestea economisind timp si bani fara dureri de cap.Email Copywriting

Serviciul nostru de copywriting de e-mail vă va permite să generați profituri mai mari din canalul de marketing cu cea mai mare rentabilitate a investiției.


MAnagementul Complet al E-mailului

Serviciul nostru complet gestionat include crearea a două campanii de e-mail pe lună, toate proiectate și scrise profesional pentru dvs.Implementarea Campaniei

Ne concentrăm asupra maximizarii performanței afacerii dvs. prin comunicări direcționate în mod corespunzator.


Curatarea Listei De E-mail

Vom elimina adresele de e-mail vechi și folosite și vă asigurăm că lista dvs. este curată și gata să vizeze clinetii cei mai pretentiosi.Cum Facem


Crearea Newsletter-ului

Realizarea si proiectarea campaniilor de marketing prin e-mail cu instrumente simple de drag-and-drop. Rapid și simplu!

1

Test De Livrare

Outcave solutions vă permite să efectuați un test de livrare către principalii furnizori de servicii de e-mail cu un singur clic.

2

Trimitere Campanie

Planificam campania si o trimitem imediat. Verificam imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre.

4

Urmariti Campania

Urmărim totul: cum se deschide, daca se efectuează clicuri,nrumarul dezabonarilor, reclamații spam, bounces, activitate de legătură și multe altele.

5

Caracteristicile Campaniei De MarketingCrearea unui Email Newsletter

Proiectam campanii de marketing e-mail cu instrumente simple de tragere și plasare (drag and drop). Designul mail-ului este gandit si realizat pentru a satisface orice pretentie cromatica sau comerciala pe fiecare dispozitiv. Actualii sau viitorii dumneavoastra clienti vor beneficia de un serviciu de marketing prin e-mail de ca mai buna calitate.


Trimitem campania dvs. și asiguram livrarea

Campaniile de e-mail pot fi trimise pe măsură ce le stocăm în cloud, ceea ce înseamnă că le puteți accesa oricând și oriunde pe desktop, pe tabletă sau pe iPhone. Planificam campania si o trmitem rapid. Verificam imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre. Ratele de livrare ridicate sunt garantate deoarece avem bucle de feedback cu toți principalii furnizori de servicii de internet.
A/B Testul de Impartire

Testarea Split A / B vă ajută să înțelegeți mai bine preferințele abonaților, să înțelegeți succesul campaniei și să urmăriți eficient campaniile de-a lungul timpului. Testarea separată va identifica cele mai bune practici pentru publicul dvs. unic, variabilele care determină cursurile deschise și conversiile și veți îmbunătăți segmentarea. Testați linia subiectului, de la nume, conținut de e-mail, CTA și zi / ora de expediere.


Urmăriți campaniile. Monitorizați rapoartele

Urmărirea performanței campaniei dvs. de e-mail marketing este mai ușoară cu Outcave Solutions de marketing prin e-mail. Puteți obține cu ușurință o perspectivă asupra numărului de destinatari care au deschis e-mailul dvs., a numărului de e-mailuri afișate, a ratelor de dezabonare și a clicurilor prin statistici. Outcave Solutions oferă o varietate de moduri de a analiza și interpreta performanța campaniei dvs. cu diagrame și date pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile.

5year
DE CAND NE-AM LANSAT


500
CLIENTI MULTUMITI


13million
EMAIL-URI LUNARE


80
TEME REALIZATE