Creare Site de Prezentare

Prezenta online a afacerii dumneavoastra a devenit necesara. Nicio firma nu-si mai poate permite sa-si desfasoare activitatea fara a-si face simtita prezenta pe motoarele de cautare.
Un site de prezentare a firmei dumneavoastra poate face diferenta intre esec si o afacere de succes. Cele mai multe firme doresc o dezvoltare adecvata pe piata online, insa nu inteleg cum ar trebui realizat acest demers.

Cat costa un site de prezentare?

Pretul unui site de prezentare se stabileste in functie de complexitatea lucrarii. Ce este un site de prezentare? Site-ul de prezentare reprezinta imaginea firmei dumneavoastra. Este identitatea vizuala a afacerii transpusa in mediul online.  Cum se realizeaza un site de prezentare? Construirea unui site de prezentare necesita o buna cunoastere a afacerii ce trebuie prezentata. Cum publicitezi un site de prezentare?
Publicitatea site-ului de prezentare se realizeaza diferit fata de un magazin online.
Ce trebuie avut in vedere la un site de prezentare

Cum se optimizeaza un site de prezentare? Optmizarea site-ului de prezentare trebuie sa respecte anumite particularitati ale fiecarei afaceri. Cat conteaza brand-ul unui site de prezentare? Imaginea unei firme este reprezentata prin brand. In cat timp se obtin rezultate?
Rezultatele transpuse in clienti si o crestere a cifrei de afaceri sunt calculabile dupa realizarea unei campanii publicitare. Cum se schimba afacerea pe care o conducem? Prin publicitarea imaginii firmei cu ajutorul unui site de prezentare, se realizeaza schimbari mari in modul de abordare a pietei vizate.Procesul de creare A site-ului de prezentare

Realizam toate etapele importante ale crearii unui site de prezentare de calitate care sa va ajute in pozitionarea pe motoarele de cautare.


Cercetarea Cuvintelor Cheie

Aspectul de baza ce tebuie urmarit in crearea unui site performant, este cunoasterea initiala a scopului. Foarte multi clienti pornesc de la o arhitectura de site si apoi isi dau seama ca nu este ceea ce le trebuie. Munca cea mai importanta este cea facuta inaintea inceperii dezvoltarii site-ului. Daca dorim sa progresam intr-un domeniu, trebuie sa stim mai intai ce cuvinte cheie se cauta pe internet si apoi sa continuam cu realizarea site-ului.

Nisarea obiectivului pentru realizarea site-ului de prezentare

Dupa efectuarearea cercetarilor de cautare a cuvintelor cheie se trece la restrangerea dupa relevanta obiectivului. Acest lucru necesita o analiza obiectiva a concurentei si a posibilitatii de a performa online cu o asemenea abordare. Aceasta etapa este foarte importanta datorita fatului ca se fixeaxa dimensiunea reala a pietei ce trebuie vizata. Concentrarea atentei pe un anumit segment de piata face diferenta dintre succes si esec.

Strategie de marketing online

Odata setate obiectivele precise ale crearii site-ului de prezentare si a cuvintelor cheie de baza, se trece la realizarea strategiei. Strategia inseamna stabilirea unor parametrii ce tin de o baza financiara, asteptari si target propus. Fara un astfel de proiect nu se pot stabili metodele de promovare si parcursul ce trebuie urmat pentru a dezvolta afacerea. In mediul online aceasta planificare ne ajuta sa crestem rapid si solid.

Masurarea rezultatelor site-ului de prezentare

Aducerea site-ului intr-un format ce permite realizarea unei campanii de publicitate si derularea ei determina trecerea intr-o noua etapa. Aceast nou pas este crucial in stabilirea parcursului viitor al afacerii online. Instrumentele de masurare oferite de Google produc statistici fara de care nu putem optimiza site-ul. Capacitatea de a citi aceste statisti cat mai clar si transformarea informatiilor in profit, faciliteaza drumul spre succes.

Ce Va Oferim

Arhitectura unui site trebuie sa fie realizata in functie de dorintele specifice ale utilizatorilor cu privire la domeniul dumneavoastra de activitate. Crearea site-ului trebuie sa sa contina toate raspunsurile pe care un eventual cumparator doreste sa le obtina. Continutul site-ului trebuie sa fie structurat in asa fel incat sa se creeze un treseu de cumparare pentru fiecare serviciu sau produs prezentat. Utilizatorii tebuie sa fie pe deplin satisfacuti de felul in care a fost descris produsul sau serviciul si sa nu mai caute in alta parte. Ce obtineti?

  • Cresterea afacerii;
  • Introducerea in noua piata online;
  • Experienta in comertul online;
  • Strategie de marketing online;
  • Interpretarea statisticilor;
  • Design atractiv;
Evita Greselile

Crearea site-ului este un proces ce trebuie sa  aiba ca scop realaizarea unei arhitecturi care sa reprezinte cel mai bine afacerea dumneavoastra. Inainte de a incepe realizarea site-ului trebuie sa va ganditi exact ce aveti nevoie si unde va situati cu afacere in functie de concurenta si capabilitati. Foarte des se face greseala de a nu realiza o strategie si o piramida a nevoilor cu privire la situarea site-ului pe piata online.