Promovare Magazin Online in Bucuresti

Comerțul electronic este practica de a ghida cumpărătorii online către un site de comerț electronic și de ai convinge să cumpere produsele sau serviciile de pe net. Promovare unui magazin online este una dintre cele mai complicate si complexe procese din domeniul optimizarilor pe motorul de cautare Google. Realizare aunui magazin online este mai dificila decat crearea unui site de prezentare datorita numarului mare de produse precum si a cuvintelor cheie vizate. Structura de optimizare a unui magazin online trebuie foarte atent realizata de la inceput pentru ca altfel experienta utilizatorului va avea de suferit iar motorul de cautare va fi confuzat in alegerea celor mai de calitate pagini cu denumiri asemanatoare.

O echipă de marketing cu succes în domeniul e-commerce trebuie să aibă experiență în optimizarea motorului de căutare, in marketingul pay per click, marketingul retelelor de socializare și publicitatea grafică pentru a ajunge in partea de sus a rezultatelor căutării.
promovare magazin online


Serviciile Noastre de Promovare a magzinului online


Optimizarea Motorului de Cautare

Optimizam magazinele online pentru a fi vizibile pe motoarele de cautare si organizam site-ul pentru o mai buna experienta a utilizatorului. Dupa atragerea traficului si consultarea statisticilor, cel mai importantant factor este experienta utilizatorului in traseul de cumparare.

Mai mult


Managementul campaniilor Pay Per Click

Trebuie sa aduceti pe site cumpărători calificați, orientați spre magazinul dvs. de comerț electronic cu o strategie personalizată PPC, construită special pentru magazinul dumneavoastra.

Mai mult


Optimizarea Retelelor de Socializare

Serviciile noastre de optimizare a retelelor sociale includ diversi jucatori importanti cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. In functie de domeniul vizat, orientam campania vizand grupe de varsta, interese si multi alti indicatori ce aduc succesul unei strategii pentru retelele sociale.

Mai multOptimizare magazin online – Motorul de cautare Google

Optimizarea magazinului online pe motorului de căutare, mai cunoscută sub numele de SEO, este una dintre cele mai importante părți ale marketingului e-commerce. Se bazează pe algoritmi specifici care analizează grupuri de cuvinte cheie specifice pe site-ul dvs. web. Deoarece utilizatorii navighează pe internet prin intermediul motoarelor de căutare precum Google, o buna campanie de SEO face diferenta dintre succes si esec. O campanie de SEO poate poziționa site-ul dvs. de e-commerce in vârful clasamentului Google care este principalul motor de cautare. Acest proces de optimizare a magazinului online este laborios si de lunga durata. Accederea in prima pagina este foarte grea atunci cand concurenta pe cuvintele cheie vizate este mare. Google schimba foarte des algoritmii prin care situeaza site-urile in paginile superioare si, de aceea, procesul de optimizare trebuie sa fie adaptabil schimbarilor frecvente pe care Google le face dar si noilor inovatii tehnice.
promovare magazin onlinepromovare magazin online

 Promovarea unui site ecommerce – Pay-per-click

Pay-per-click este o metoda de publicitate ce funcționează similar cu SEO, deoarece se bazează pe cuvintele cheie. Cu toate acestea, în timp ce optimizarea motorului de căutare funcționează organic (ceea ce înseamnă că o firmă de marketing nu trebuie să plătească pozitionarea), rezultatele PPC  (care apar cu incriptia “anunt” in paginile Google) sunt afisate doar in urma unui cost pentru fiecare cuvant cheie vizat. Acest tip de promovare a site-ului in online este specific campaniilor de publicitate prin ofertare realizate pe site. Daca se doreste o publicitare prin Adwords care sa acopere toata plaja de cuvinte cheie specifica unui magazin online costurile sunt foarte mari nu sunt multe firme ce isi pot permite acest lucru. Dea ceea campaniile cu cost pe click sunt recomandate pentru cuvinte ce corespund unei campanii de ofertare sau pentru a viza cuvinte ce nu s-au pozitionat in paginile superioare ale Google prin SEO.
Promovare magazin online – Marketingul retelelor de socializare

Promovarea magazinului online in retelele de socializare este foarte importanta si se face diferit fata de cea SEO. Este foarte important sa fie publicitate produsele site-ului de ecommerce pe grupuri de Facebook relevante deoarece astfel se informeaza publicul tinta asupra ofertelor si utilitatii produselor comercializate. Daca la SEO utilizatorul realizeaza o cautare pe motorul de cautare Google si ajunge pe un site relevant, la Facebook utilizatorul trebuie atentionat si chiar deturnat de la scopul pentru care este prezent in retreaua de scializare si adus pe site-ul de vanzare. Prin urmare, oferta trebuie sa fie foarte bine facuta si explicata. De aceea filmuletele de prezentare a produselor sunt foarte importante, ele trebuie sa fie bine gandite si sa aiba potential de viralizare pentru a ajunge natural la cati mai multi utilizatori interesati.promovare magazin online
promovare magazin onlinePublicitate prin display

Afișarea publicitară poate fi intimidantă pentru comercianții cu amănuntul pe internet, dar s-a dovedit a fi foarte utilă. Prin cumpărarea de anunțuri banner mici pe bloguri, panouri de mesaje și alte site-uri web, puteți să vă prezentați afacerea dvs. în fața persoanelor care nu ar fi găsit-o altfel.