fbpx


Promovare Magazin Online in Bucuresti

Comertul electronic este practica de a ghida cumparatorii online catre un site de comert electronic si de ai convinge sa cumpere produsele sau serviciile de pe net. Promovare unui magazin online este una dintre cele mai complicate si complexe procese din domeniul optimizarilor pe motorul de cautare Google. Realizarea unui magazin online este mai dificila decat crearea unui site de prezentare datorita numarului mare de produse precum si a cuvintelor cheie vizate. Structura de optimizare a unui magazin online trebuie foarte atent realizata de la inceput pentru ca altfel experienta utilizatorului va avea de suferit iar motorul de cautare va fi confuzat in alegerea celor mai de calitate pagini cu denumiri asemanatoare.

O echipa de marketing cu succes în domeniul e-commerce trebuie sa aiba experienta in optimizarea motorului de cautare, in marketingul pay per click, marketingul retelelor de socializare si publicitatea grafica pentru a ajunge in partea de sus a rezultatelor cautarii.
promovare magazin online


Serviciile Noastre de Promovare a magzinului online


Optimizarea Motorului de Cautare

Optimizam magazinele online pentru a fi vizibile pe motoarele de cautare si organizam site-ul pentru o mai buna experienta a utilizatorului. Dupa atragerea traficului si consultarea statisticilor, cel mai importantant factor este experienta utilizatorului in traseul de cumparare.

Mai mult


Managementul campaniilor Pay Per Click

Trebuie sa aduceti pe site cumpărători calificați, orientați spre magazinul dvs. de comerț electronic cu o strategie personalizată PPC, construită special pentru magazinul dumneavoastra.

Mai mult


Optimizarea Retelelor de Socializare

Serviciile noastre de optimizare a retelelor sociale includ diversi jucatori importanti cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. In functie de domeniul vizat, orientam campania vizand grupe de varsta, interese si multi alti indicatori ce aduc succesul unei strategii pentru retelele sociale.

Mai mult 

Optimizare magazin online – Motorul de cautare Google

Optimizarea magazinului online pe motorul de cautare, mai cunoscuta sub numele de SEO, este una dintre cele mai importante parti ale marketingului e-commerce. Se bazeaza pe algoritmi specifici care analizeaza grupuri de cuvinte cheie specifice pe site-ul dvs. web. Deoarece utilizatorii navigheaza pe internet prin intermediul motoarelor de cautare precum Google, o buna campanie de SEO face diferenta dintre succes si esec. O campanie de SEO poate pozitiona site-ul dvs. de e-commerce in varful clasamentului Google care este principalul motor de cautare. Acest proces de optimizare a magazinului online este laborios si de lunga durata. Accederea in prima pagina este foarte grea atunci cand concurenta pe cuvintele cheie vizate este mare. Google schimba foarte des algoritmii prin care situeaza site-urile in paginile superioare si, de aceea, procesul de optimizare trebuie sa fie adaptabil schimbarilor frecvente pe care Google le face dar si noilor inovatii tehnice. Puteti consulta si optimizare SEO Bucuresti.
promovare magazin onlinepromovare magazin online

 Promovarea unui site ecommerce – Pay-per-click

Pay-per-click este o metoda de publicitate ce functioneaza similar cu SEO, deoarece se bazeaza pe cuvintele cheie. Cu toate acestea, în timp ce optimizarea motorului de cautare functioneaza organic (ceea ce înseamna ca o firma de marketing nu trebuie sa platească pozitionarea), rezultatele PPC  (care apar cu inscriptia “anunt” in paginile Google) sunt afisate doar in urma unui cost pentru fiecare cuvant cheie vizat. Acest tip de promovare a site-ului in online este specific campaniilor de publicitate prin ofertare realizate pe site. Daca se doreste o publicitare prin Adwords care sa acopere toata plaja de cuvinte cheie specifica unui magazin online costurile sunt foarte mari nu sunt multe firme ce isi pot permite acest lucru. De aceea campaniile cu cost pe click sunt recomandate pentru cuvinte ce corespund unei campanii de ofertare sau pentru a viza cuvinte ce nu s-au pozitionat in paginile superioare ale Google prin SEO.
Promovare magazin online – Marketingul retelelor de socializare

Promovarea magazinului online in retelele de socializare este foarte importanta si se face diferit fata de cea SEO. Este foarte important sa fie publicitate produsele site-ului de ecommerce pe grupuri de Facebook relevante deoarece astfel se informeaza publicul tinta asupra ofertelor si utilitatii produselor comercializate. Daca la SEO utilizatorul realizeaza o cautare pe motorul de cautare Google si ajunge pe un site relevant, la Facebook utilizatorul trebuie atentionat si chiar deturnat de la scopul pentru care este prezent in reteaua de socializare si adus pe site-ul de vanzare. Prin urmare, oferta trebuie sa fie foarte bine facuta si explicata. De aceea filmuletele de prezentare a produselor sunt foarte importante, ele trebuie sa fie bine gandite si sa aiba potential de viralizare pentru a ajunge natural la cati mai multi utilizatori interesati.promovare magazin online
promovare magazin onlinePublicitate prin display

Afisarea publicitara poate fi intimidanta pentru comerciantii cu amanuntul pe internet, dar s-a dovedit a fi foarte utila. Prin cumpararea de anunturi banner mici pe bloguri, panouri de mesaje si alte site-uri web, puteti sa va prezentati afacerea dvs. in fata persoanelor care nu ar fi gasit-o altfel.