Promovare Magazin Online

Comerțul electronic este practica de a ghida cumpărătorii online către un site de comerț electronic și de ai convinge să cumpere produsele sau serviciile de pe net. O echipă de marketing cu succes în domeniul e-commerce trebuie să aibă experiență în optimizarea motorului de căutare, in marketingul pay per click, marketingul retelelor de socializare și publicitatea grafică pentru a ajunge in partea de sus a rezultatelor căutării.

Serviciile Noastre


Optimizarea Motorului de Cautare

Vă putem ajuta să inzeciti inițiativele dvs. SEO și să planificați sau să executați campanii de eCommerce SEO care oferă un nivel ridicat de rentabilitate a investiției.

Mai mult


Managementul campaniilor Pay Per Click

Trebuie sa aduceti pe site cumpărători calificați, orientați spre magazinul dvs. de comerț electronic, cu o strategie personalizată PPC construită special pentru magazinul dumneavoastra.

Mai mult


Optimizarea Retelelor de Socializare

Serviciile noastre de optimizare a retelelor sociale includ diversi jucatori importanti cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, etc.

Mai multOptimizarea motorului de cautare

Optimizarea motorului de căutare, mai cunoscută sub numele de SEO, este una dintre cele mai importante părți ale marketingului e-commerce. Se bazează pe algoritmi specifici care analizează grupuri de cuvinte cheie specifice pe site-ul dvs. web. Deoarece utilizatorii navighează pe internet prin intermediul motoarelor de căutare precum Google, aceste rezultate joacă un rol important în succesul site-ului dvs. Web. O bună campanie de SEO poate poziționa site-ul dvs. de e-commerce in vârful clasamentului Google.


Pay-per-click

Pay-per-click o metoda de publicitat cee funcționează similar cu SEO, deoarece se bazează pe cuvintele cheie. Cu toate acestea, în timp ce optimizarea motorului de căutare funcționează organic (ceea ce înseamnă că o firmă de marketing nu trebuie să plătească pentru aceasta), rezultatele PPC sunt rezultatele care apar cu incriptia “anunt” pe Google.
Marketingul retelelor de socializare

Marketingul retelelor sociale poate fi foarte important pentru site-urile de comerț electronic. Prin crearea unei pagini de afaceri eficiente Facebook și atragerea clienților potențiali pentru a “plăcea” pagina dvs. cu oferte exclusive și reduceri, veți câștiga nu numai publicitate incomensurabilă prin intermediul rețelei, ci vă veți stabili ca o afacere pe internet de încredere.


Publicitate prin display

Afișarea publicitară poate fi intimidantă pentru comercianții cu amănuntul mai mici pe internet, dar s-a dovedit a fi foarte utilă. Prin cumpărarea de anunțuri banner mici pe bloguri, panouri de mesaje și alte site-uri web, puteți să vă prezentați afacerea dvs. în fața persoanelor care nu ar fi găsit-o altfel.