fbpx

Google confirma actualizarea locala a cautarii din noiembrie 2019

Google confirma actualizarea locala a cautarii din noiembrie 2019
by

Google a adaugat o potrivire neurala in cautarea locala, motiv pentru care multi observa schimbari in clasamentul local in ultima luna.
Google a confirmat acum numeroasele rapoarte despre o actualizare locala de cautare care a inceput la inceputul lunii noiembrie. Actualizarea este legata de Google „care foloseste potrivirea neurala ca parte a procesului de generare a rezultatelor cautarii locale”, a spus Google prin contul de Twitter @SearchLiason.

Puteti consulta si optimizare SEO Bucuresti si promovare magazin online.

Google a confirmat ca a inceput sa foloseasca potrivirea neurala pentru rezultatele cautarii locale si modificarile ulterioare ale clasamentului local la 12:10 PM ET Luni:

Ce inseamna. Potrivirea neuronala permite Google sa inteleaga mai bine cand intrebarile utilizatorilor au intentie de cautare locala chiar si atunci cand numele sau descrierea companiei nu sunt incluse.

Nu sunt necesare modificari pe care trebuie sa le efectueze o afacere ca urmare a acestei actualizari.

Google a postat o actualizare spunand ca „aceasta a fost o lansare globala care acopera tarile si limbile din intreaga lume”. Deci, aceasta a afectat nu numai regiunile din SUA, ci global, in toate tarile si limbile in care Google este disponibil.

Puteti accesa si creare  site de prezentare sau realizarea magazin online.

Google a spus ca a inceput sa foloseasca potrivirea neurala in cautare in 2018 pentru a intelege mai bine intrebarile. Similar cu algoritmii BERT si RankBrain, potrivirea neurala ajuta Google sa imbunatateasca maparea interogarilor la rezultate, desi difera in functia sa. Danny Sullivan de la Google s-a referit la potrivirea neurala ca la „un sistem super-sinonim.

Avem acum dovezi clare ca nu doar imaginatia dvs. sau datele dvs. afiseaza schimbari in clasament cu rezultatele cautarii locale. Google spune ca acum foloseste potrivirea neurala pentru a intelege mai bine intrebarile locale si, prin urmare, Google poate afisa rezultate locale diferite din cauza acesteia. Anul trecut, Sullivan a spus ca potrivirea neurala a afectat 30% dintre intrebari. Acest lucru a crescut cu siguranta odata cu lansarea acestuia la interogarile locale.