Servicii de Optimizare SEO in Bucuresti

Este procesul de influentare a vizibilității unui site web sau a unei pagini web într-un rezultat neplătit al motorului de căutare deseori denumit “natural” sau “organic”. În general, cu cat un site apare indexat mai rapid si este afisat mai des de motorul de cautare, cu atat mai mare este impactul pe care il are asupra afacerii. SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutare de imagini, căutare locală, căutare video, căutare de știri și motoare de căutare verticale specifice industriei. Odata cu aparitia sistemului de plata pentru ficare click (Adwords) s-a crezut ca firmele ce ofera servicii de optimizare SEO vor avea o reducere in ceea ce priveste volumul de clienti. Insa, acest lucru nu s-a intamplat pentru ca Adwords a devenit un apanaj al intregului aparat publicitar denumit SEM (Search Engine Marketing). Cuvintele care se gasesc cu ajutorul Adwords reprezinta doar o parte din cele folosite de clienti atunci cand doresc sa gaseasca rapid raspuns la intrebarile lor. SEO reprezinta 70% din totalul cautarilor efectuate pe browsere. Problemele cele mai des intalnite tin de nerespectarea etapelor de creare a unui site web, nu se incepe cu cercetarea cuvintelor cheie ci cu realizarea unei arhitecturi cu un design frumos dar care nu are la baza un studiu puternic al pietei si al directionarii si organizarii cuvintelor cheie.


servicii optimizare seo pret bucuresti

Optimizare SEO Catre Urmatorul Nivel

Outcave Solutions poate crește rank-ul site-ului in motorului de căutare și traficul oricărei companii. Expertiza oferită de personalul său tehnic și de copywriting permite  să satisfacă cu succes nevoile companiilor cu site-uri complexe în industrii competitive.

Analiza SEO a site-ului

In primul rand analizam site-ul, urmat de un plan pas cu pas pentru ca site-ul să comunice mai eficient cuvintele cheie motoarelor de căutare. Scopul nostru final este de a obtine clientilor nostri mai multi vizitatori si o conversie mai mare a vanzarilor. O analiza atenta a siteweb-ului este prima etapa in definirea etapelor de optimizare SEO ce vor urma. Astfel, se vor identifica punctele slabe si lipsurile pe care site-ul analizat le are dar si punctele forte in jurul carora se pot construi strategii eficiente. Cercetarea site-ului trebuie sa cuprinda toate aspectele sale, de la cele tehnice pana la cele comerciale. Este important ca site-ul sa fie optimizat pentru a face cat mai facila indexarea in motorul de cautare vizat. Dupa terminarea acestei faze se trece la analiza capabilitatii comerciale a site-ului si se creeaza o arhitectura prietenoasa cu soft-urile ce analizeaza site-ul dar si potrivita pentru experienta utilizatorului. In general se confunda analiza cu auditul site-ului. Cand se face auditul unui site se au in vedere mai mult problemele tehnice ale site-ului si nu cele comerciale sau de arhitectura. De aceea firma noastra de optimizare SEO produce un raport ce contine toate imbunatatirile necesare ce trebuie aduse site-ului din toate punctele de vedere. La promovarea magazinele online nu se au in vedere spre exemplu categoriile ca fiind arondate unor cuvinte cheie care sa nu se canibalizeze pe alte pagini si categorii din site. Cel mai important obiectiv comercial din punct de vede al experientei utilizatorului pentru un magazin online este organizare produselor pe categorii ce pot fi indexate corespunzator. De aceea analiza site-ului este atat de importanta pentru ca ea creeaza premisele unei idexari si optimizari SEO corecte si, deci, succesul afacerii dumneavoastra.


Cere o analiza SEO a site-ului!

Introduceti adresa site-ului dumneavoastra!

servicii optimizare seo pret bucuresti

servicii optimizare seo pret bucuresti


Optimizare SEO On-Page & Off-Page

Scopul optimizării pe pagina și în afara paginii este generarea unei arhitecturi compatibile cu termenii cheie vizati. Motorul de cautare este un robot, nu un om și, prin urmare, trebuie să urmați procesul nostru dovedit de a educa robotul astfel încat acesta să aducă site-ul dvs. in primele pagini atunci când potențialii clienți caută cuvinte cheie specifice legate de afacere. In ultimii ani si odata cu aparitia mijloacelor tot mai dese si sofisticate de penalizare pentru nerespectarea regulamentului Google, se pune tot mai mare pret pe continutul on page al site-ului. Cand ne referim la continut, avem in vedere nu numai textul ci orice format care poate aduce calitate paginii pentru a fi cat mai bine indexata de Google. Algoritmii prin care sunt analizate paginile sunt din ce in ce mai capabili sa observe si sa califice corect schimbarile aparute pe site-uri. De aceea este foarte important ca fiecare pagina in parte sa fie diferita si sa aiba capacitatea de a transmite un continut bogat, diversificat, bine structurat si usor de inteles si parcurs.
CUM OPTIMIZAM SEO

Inainte de a începe un proiect de optimizare a motorului de căutare (SEO), este important sa intelegeți procesul implicat intr-o campanie eficienta . Outcave Solutions se adresează clienților care doresc o abordare intensiva, full-service a marketingului motorului de căutare.


CERCETAREA CUVINTELOR CHEIE

Densitatea cuvintelor cheie va indica cat de des apare un termen de cautare intr-un text în raport cu numarul total de cuvinte pe care le contine

OPTIMIZARE SEO ON PAGE

Optimizarea pe pagina se refera la toate masurile care pot fi luate direct pe site pentru a-si imbunatati pozitia

SEO LINK BUILDING

Atragerea de link-uri de calitate catre propriul site este inca o activitate foarte importanta pentru o pozitionare buna in cautare.

RAPORT SEO SI ANALIZA

Toata munca de construire de link-uri si continut pentru un site trebuie eficientizata prin analiza statisticilor.
6x
Crestere in pozitionare


398%
Crestere in trafic organic


1105%
Crestere in prima pagina


129%
Crestere in durata vizitelor


De Ce Este Optimizarea Seo Benefica Pentru Afacerea Ta?


Importanta Pozitionarii

In acest an, cautarile arată că aproximativ 85% din toate site-urile web se găsesc prin intermediul motoarelor de căutare


Prezenta Pe principalele motoare de cautare

96% dintre utilizatorii de Internet încep să caute pe Web printr-un motor de căutare important (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Strategie SEO eficienta

SEO vă permite să alegeți expresii de cuvinte cheie pentru căutările efectuate de potențialii clienți.


342 miliarde De rezultate ale cautarii

În ianuarie 2016, au fost efectuate peste 17,5 miliarde de căutări cu rezultate de căutare de 342 miliarde

SEO Aduce Vizitatori

SEO-ul solid și design-ul prietenos de căutare vor ajuta vizitatorii sa intre pe site-ul dvs.


Perceptia Consumatorului

Percepția consumatorilor este că, cu cât un site web este mai bun, cu atat este clasat mai sus într-un motor de căutarea


Clientii Nostri Multumiti de Serviciile de optimizare SEO


24 ORE / 7 Zile Online Suport!


Consultatie SEO gratuita!

Contactați-ne prin e-mail sau prin telefon!

24 / 7 / 365 Suport online!

Reprezentanții noștri specialiști sunt disponibili pentru a vă ajuta 24/7/365. Nici o problemă nu este prea mare!