Optimizare Gogole My Business

Marketingul local este un aspect crucial al unei strategii de marketing eficiente pe internet. Pentru afacerea cu locații multiple sau companii care caută mai mulți clienți locali, o abordare tradițională a SEO nu va fi suficientă. De fapt, marketingul către un public local vizat necesită un set propriu de strategii unice. Cand este făcut corect, marketingul local online permite companiilor să-și îmbunătățească branding-ul, să se angajeze în mod pozitiv cu comunitatea lor, să crească loialitatea clienților și să asigure rate mai mari de conversie. In crearea unui site de prezentare sau realizarea unui magazin online trebuie sa se tina cont de importanta optimizarii locale.
Procesul De Optimizare

Următoarea diagramă este un rezumat al fiecărei tehnici de marketing local cu explicatii detaliate mai jos.


OPTIMIZAREA SITE-ULUI

lISTAREA SITE-ULUI SI FIRMEI

CONSTRUIREA MENTIUNILOR

cOMENTARII & RATING-URI

PPC & SI TELEFOANEServiciul Nostru de Marketing LocalOptimizarea Locala a Motorului de Cautare

Implementarea unei campanii locale de optimizare SEO este unul dintre primii pași pe care îi facem pentru lansarea strategiei de marketing online a unui client. În primul rând, ne asigurăm că site-ul unui client este indexat corespunzător și pe deplin de către principalele motoare de căutare care determină clasarea, ceea ce presupune trimiterea unui sitemap XML la platforme precum Google Search Console.
Ne-am specializat în optimizarea paginilor de publicitate locala cu imagini, video, descrieri și alți factori aferenți care vă pot aduce în topul rezultatelor căutării și atrage clienți  direcționați către afacerea dvs.Listarea in Directoarele Locale

Outcave Solutions creează, de asemenea, liste de clienți în numeroasele directoare de afaceri online pentru a spori semnificativ prezența online locală a unei companii. Scopul nostru principal este de a face compania fiecărui client mai vizibilă și mai accesibilă și, în ciuda scăderii popularității agendelor locale, un catalog de afaceri online este acum cea mai bună metodă pentru atingerea ambelor obiective.PPC  Local

Costul pe click este cea mai rapidă modalitate de a atrage clienții care doresc să cumpere produse sau servicii pentru afacerea dvs. locală și sa  ii transforme în clienți recurenți.
Anunțurile locale PPC sunt afișate numai persoanelor care caută într-o zonă geografică foarte limitată, în cea mai mare parte în raze de 50 de km de magazin sau birou.
Obțineți un trafic foarte bine direcționat spre site-ul dvs., de la persoane care sunt gata să cumpere chiar acum. Sunt foarte eficiente, mai puțin costisitoare și dau rezultate pozitive.


promovare magazin online


promovare magazin online


Social Media Marketing

Clienții dvs. utilizează mediile sociale și trebuie să fiți acolo – interacționați cu aceștia pentru a influența deciziile de cumpărare. Marketingul media social este motorul care vă împinge marca către publicul potrivit.
Vă ajutăm cu toată tehnologia de care aveți nevoie pentru a găsi și a interacționa cu clienții dvs. Vă ajutăm să alegeți canalele și platformele media care sunt cele mai potrivite pentru publicul dvs.

  • Facebook, Twitter, interconectare LinkedIn
  • Blog-uri
  • Video digital
  • Aplicații iPhone
  • Facebook Apps6x
Crestere in pozitionare


398%
Crestere in trafic organic


1105%
Crestere in prima pagina


129%
Crestere in durata vizitei