fbpx


Optimizare Google My Business

Marketingul local este un aspect crucial al unei strategii de marketing eficiente pe internet. Pentru afacerea cu locatii multiple sau companii care cauta mai multi clienti locali, o abordare traditionala a SEO nu va fi suficienta. De fapt, marketingul catre un public local vizat necesita un set propriu de strategii unice. Cand este facut corect, marketingul local online permite companiilor sa-si imbunatateasca branding-ul, sa se angajeze in mod pozitiv cu comunitatea lor, sa creasca loialitatea clientilor si sa asigure rate mai mari de conversie. In crearea unui site de prezentare sau realizarea unui magazin online trebuie sa se tina cont de importanta optimizarii locale.
Procesul De Optimizare

Urmatoarea diagrama este un rezumat al fiecarei tehnici de marketing local cu explicatii detaliate mai jos.


OPTIMIZAREA SITE-ULUI

lISTAREA SITE-ULUI SI FIRMEI

CONSTRUIREA MENTIUNILOR

cOMENTARII & RATING-URI

PPC & SI TELEFOANEServiciul Nostru de Marketing LocalOptimizarea Locala a Motorului de Cautare

Implementarea unei campanii locale de optimizare SEO este unul dintre primii pași pe care îi facem pentru lansarea strategiei de marketing online a unui client. In primul rand, ne asiguram ca site-ul unui client este indexat corespunzator și pe deplin de catre principalele motoare de cautare care determina clasarea, ceea ce presupune trimiterea unui sitemap XML la platforme precum Google Search Console.
Ne-am specializat in optimizarea paginilor de publicitate locala cu imagini, video, descrieri si alti factori aferenti care va pot aduce in topul rezultatelor cautarii si atrage clienti  directionati catre afacerea dvs.Listarea in Directoarele Locale

Outcave Solutions creeaza, de asemenea, liste de clienti in numeroasele directoare de afaceri online pentru a spori semnificativ prezenta online locala a unei companii. Scopul nostru principal este de a face compania fiecarui client mai vizibila si mai accesibila si, in ciuda scaderii popularitatii agendelor locale, un catalog de afaceri online este acum cea mai buna metoda pentru atingerea ambelor obiective.PPC  Local

Costul pe click este cea mai rapida modalitate de a atrage clientii care doresc sa cumpere produse sau servicii pentru afacerea dvs. locala și sa ii transforme in clienti recurenti.
Anunturile locale PPC sunt afisate numai persoanelor care cauta intr-o zona geografica foarte limitata, in cea mai mare parte in raze de 50 de km de magazin sau birou.
Obțineti un trafic foarte bine directionat spre site-ul dvs., de la persoane care sunt gata sa cumpere chiar acum. Sunt foarte eficiente, mai putin costisitoare si dau rezultate pozitive.

Puteti consulta si promovare magazin online.


promovare magazin online


promovare magazin online


Social Media Marketing

Clientii dvs. utilizeaza mediile sociale si trebuie sa fiti acolo – interactionati cu acestia pentru a influenata deciziile de cumparare. Marketingul media social este motorul care va împinge marca catre publicul potrivit.
Va ajutam cu toata tehnologia de care aveti nevoie pentru a gasi și a interactiona cu clientii dvs. Va ajutam sa alegeti canalele si platformele media care sunt cele mai potrivite pentru publicul dvs.

  • Facebook, Twitter, interconectare LinkedIn
  • Blog-uri
  • Video digital
  • Aplicatii iPhone
  • Facebook Apps6x
Crestere in pozitionare


398%
Crestere in trafic organic


1105%
Crestere in prima pagina


129%
Crestere in durata vizitei