Servicii de Mobile Marketing

Crearea unui site de prezentare sau realizarea unui magazin online presupune o atentie deosebita acordata optimizarii pentru dispozitivele mobile. Cautarile de pe dispozitivele mobile le-au depasit pe cele tip desktop.

Mobile Marketing este cea mai recentă tehnologie care vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing mobil de succes pentru conectarea, comunicarea și păstrarea clienților dvs. prin intermediul unei tehnologii de viitor.
Serviciile Noastre


Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de publicitare. Numarul mare de utilizatori mobili depaseste potentialul unei campanii de marketing online clasic tip desktop. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficacitatea și eventualul succes al unei campanii de marketing depinde de optimizarea SEO a site-ului pentru dispozitive de tip smartphone. Experienta utilizatorului este foarte importanta in momentul in care ai deja trafic dar nu convertesti foarte multi clienti.


Dezvoltarea Unei Aplicatii Mobile

Vă ajutăm să creați o experiență perfectă pentru aplicațiile dvs. web pe dispozitive portabile, utilizând design responsive, HTML5 și CSS3.Servicii Pentru Aplicatii Mobile

Ca agenție cu servicii complete, oferim o gamă largă de servicii web mobile. Aceasta include designul mobil, strategia și dezvoltarea aplicațiilor.SMS Marketing

Platforma noastră de marketing SMS pentru întreprinderi, concepută pentru afacerea dvs., permite comercianților să comunice instantaneu și să implice clienții în strategie.

Ce facem

Outcave Solutions este un partener de marketing mobil de încredere pentru multe firme. Clientii nostri au parte constant de experiente nesatisfacatoare in ceea ce priveste experientele pe site-uri neoptimizate pentru dispozitive mobile. Tehnologia mobila are viitorul asigurat, cine nu isi adapteaza afacerea online la acest tip de dispozitive va fi cu un pas inapoi fata de concurenta.


Servciile noastre de mobile marketing

 

  • Site-uri mobile
  • SMS Marketing
  • Campanii de căutare mobile
  • Comerțul mobil
  • Coduri de bare 2D / Coduri QR
  • Dezvoltarea aplicațiilor mobile
  • Campaniile de publicitate mobile pentru marketing